Storm Keramiek

Workshops

KERAMIEK

Storm Keramiek

Workshop bord/schaal

Een hele leuke workshop voor personeelsdagen, vrienden dag, familiedag, enz…
In deze workshop ontwerpt en maakt iedereen zijn of haar eigen bord/schaal. Deze kan groot of klein zijn, diep of ondiep, rond, vierkant, alles is mogelijk. Door middel van stempels, sjablonen, relief maken met voorwerpen. (met b.v. schelpen kleedjes of steentjes indrukken)Wanneer de vorm er goed inzit drogen we het bord/schaal en gaan we het inkleuren met engobes ( kleur)
Het bord wordt eerst op 1000 graden gebakken en daarna wordt het bord door mij in de glans gezet waarna het weer de oven ingaat.

4 Weken later heeft iedereen een prachtig bord/schaal in huis om te gebruiken of als object.

De workshop is een dagdeel. Of van 9.30 uur tot 12.00 uur. Of van 13.30 tot 16.00 uur.

De groepen zijn maximaal 9 en minimaal 4 personen.

Kosten zijn € 45,- per persoon.
Alles inclusief, ook lekkere koffie, thee en lekkers.

 

Dag workshop Torso boetseren

Een gezellige creatieve dag met b.v. uw vrienden, familie of personeel. We  gaan het beeld opbouwen, daarna door snijden en uithollen. Vervolgens weer aan elkaar bevestigen  en op eigen wijze afwerken met een textuur. Na het biscuit bakken(dit is de eerste keer stoken) zal ik de beelden met oxide bewerken, dit gaat mooi in de aangebrachte textuur zitten. Hierna worden de beelden nogmaals gestookt en zullen ze na een aantal weken klaar zijn.

Een vrienden dag, een vrijgezellenfeest, een familiedag, een buurtfeest….. alles is mogelijk

Heb je een eigen idee? In overleg is er heel veel mogelijk!
We beginnen om 10.00 uur tot 16.30 uur en  de kosten zijn € 90.00 incl koffie, thee met lekkers en tussen de middag een eenvoudige lunch.

 

Een foto impressie: